maanantai 24. marraskuuta 2008

Ellan kätyrin raportti


Hei! Olen Uuna Kuunsäde ja toimin Ellan tiedottajana. Tuota, täytyy sanoa, että nyt on Ellan kantilta tapahtunut kurjia. Aamulla koirat nostettiin autoon, emännällä oli kassi täynnä koirien tavaroita ja sekin pakattiin autoon. Auto katosi lumisateeseen ja sille reissulle koirat jäivät. Me pyöritään tässä kotosalla ja on oikein rattoisaa vaihteeksi ilman koiria! Ai niin... Kröhöm! Tilanne on kerrassaan karmiva ja... mmm... Pöyristyttävä! Ella ei voi kirjoittaa omaa blogiaan! Mikä huutava vääryys!

Tämä kirjoittelu on oikeastaan hauskaa. Miksi minulla ei ole omaa blogia? Olen paljon kiinnostavampi, kuin Ella!

Hups! Aiheeseen. Isäntäväki kertoi aamulla, että lähtevät matkalle 5 viikoksi! Minusta Ella ei oikein ymmärtänyt asian laitaa, mutta Leevi kyllä ymmärsi. Roxi kulkee minne isäntäväki vie. Minua nyt ei hirveästi haittaa tuo matka, koska yleensä meidän hoitajat antaa toooosi paljon ruokaa ja leikkii meidän kanssa. Viikonloppuna kävi kivaa porukkaa meitä katsomassa. Kävin heti kiehnäämässä kaikkien sääriä ja seurustelin kohteliaasti ja viehättävästi keittiön pöydällä. Juu, emäntä ei meidän pöytäilyistä pidä, mutta me kissat olemme sitkeitä. Toisto on opintojen äiti! Ihmiset ovat meidän palvelijoita, he vain välillä unohtavat sen, mutta me kyllä muistutamme!

Ella käski lähettää kauheasti terveisiä! Ella on ollut todella pettynyt, ettei hän päässyt matkalle mukaan, minne sen nyt sitten suuntautuukaan, ja käski kertoa miten hienosti hän hyppii upottavissa lumihangissa! Se on totta, olen nähnyt. Meillä on Ellan kanssa aika sama tyyli. Ella on todella kuukkuinen, ettei voi kirjoittaa ja kertoa kuulumisiaan hoitopaikastaan. Se on kyllä väärin. Emäntä on tosi itsekäs, kun ei ottanut huomioon tätä seikkaa! Minulla on asiat tosiaan ihan kivasti. Meidän riehuhuone on tosi kiva ja saadan pysyä tyttöjen kanssa kimpassa. Roopekin pyörii joukossa, mutta viisaana kollina väistää meitä, jos me muristaan hänelle. Me osataan kiusata!

Mutta tosiaan kaikkea kivaa ja hauskaa ja namia syötävää toivotan meidän kaikkien puolesta! Ella palaa netin ääreen 3.1.09 jälkeen, joten maltti on valttia. Kenties uusia kujeita...

1 kommentti:

eija kirjoitti...

Olen täällä tippa silmässä lukenut Ellasta ja kaikista tiestä siellä Juustolassa. Alkusysäyksen sain kreikka.netin sivuilta. Minulla itselläni on ollut kummikoira Thassokselta. mutta hän muutti pian saatuaan Saksassa uuden kodin koirien taivaaseen. Omaa koiraa en voi nyt ottaa, koska tyttären Rambo on usein meillä hoidossa ja itse saatan kuukaudeksikin kerrallaan innostua oleilemaan Kreikassa ja se olisi koiran kannalta liian hankalaa.Mutta on sydäntä lämmittävää lukea blogianne. Ellalla on todella ollut onnea. Toivotan teille kaikille rauhaisaa adventtiaikaa ja mukavia yhdessä olon hetkiä!
t. Eija Jyväskylästä