sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Mitä nyt tapahtuu?



Koko päivä on hyytänyt. Emäntä kantoi aamulla matkalaukun makuuhuoneeseen ja alkoi ladota sinne vaatteita, kirjoja jne. Nyt hän pakkailee kameratarvikkeita. En kyennyt moneen tuntiin samaan huoneeseen matkalaukun kanssa. Mitä tämä nyt on? Ketkä kaikki lähtevät? Minne? Kuinka pitkäksi aikaa? Isäntä ei pakkaa mitään. Makaan Leevin tukemana vuoteella matkalaukun lähellä ja katselen hämilläni. Leevi kyllä sanoi, että aina joskus matkalaukku pakataan, mutta isäntäväki on aina palannut. Mitä Roxi ja Leevi ovat sen aikaa touhunneet? Ovat kuulemma hyvässä hoidossa, jossa olen minäkin jo monesti käynyt kylässä. Ah, siellä ei olekaan hätäpäivää. Siellä asustavat ystäväni Veera-koira ja Lissu-kissa. Entä minun blogini?

"Hei hei! Miten blogin nyt käy emäntä? Minulla olisi paljon kerrottavaa! Ja mitä jos minut unohdetaan, kun olet poissa ja blogi seisoo?"

" Ella pieni. Ehkä saan matkalta sinulle kivoja kuvia blogiisi. En vielä tiedä pääsenkö tietokoneelle, jotta voisin lähetellä sinulle kuvia ja avustaa blogissa. Voi olla, että blogi on hiljaa seuraavat 10 päivää. Toivotaan, että mahdolliset elämästäsi kiinnostuneet malttavat odottaa."

"Apua! En saa kertoa itsestäni ja erinomaisuudestani 10 päivään! Kohtuutonta!"

"Etköhän ole jo tehnyt selväksi miten ihastuttava koira olet. Sinulla on 10 päivää aikaa miettiä mistä kaikesta voisit kirjoittaa ja kenestä muista, kuin aina itsestäsi."

" Minusta riittää tarinaa kyllä, kiitos vain. Tietysti voisin kertoa ihanuudestani muiden eläinten kautta... Mjaa... Harkitaan."

"Hupsu! Kylläpä sinua tulee ikävä!"

Tietysti emännällä tulee minua ikävä! Kurjaa vain on se, että niin minullakin emäntää. Lauma on vaillinainen. Uudet kujeet 31.11.08. Siihen asti värikkäitä syyspäiviä ja antoisia luonnon talviunen alun tuoksuja!

Ei kommentteja: