maanantai 8. lokakuuta 2012

Tropic corner

Tällainen kansainvälinen koira, kuin minä, taidan vähän kieliäkin, kuten otsikosta näkyy. Viimeksi kerroin elämäämme valtaavista asioista. Valtaus sen kuin jatkuu. Olohuoneen on vallanneet terraariot jo aika hyvin. Emäntä, joskus pohtii jo sohvasta luopumista, jotta terraarioille tulisi lisää tilaa. Vitsinä, toivottavasti! Olohuoneessa on siis perin trooppinen tunnelma:


Vilja osallistuu mielellään terraarioasukkien hoitoon. Kuvassa emäntä ruokkii teraariosta ulos syöksynyttä parta-agaman poikasta (Pogona vitticeps).

Vaan mitä on tapahtunutkaan. Tropiikki leviää! Tältä näyttää keittiömme nykyään:


Eikö meidän kannattaisi muutta tropiikkiin? Siellä olisi kaikki valmiina! Matelijoita, sirkkojen ja sammakoiden kuorot, kasvit ja lämpö. Lähtisin mielelläni mukaan!

Tropiikki siis lisätään valtaajien listaan. Kilpikonnat ovat jo mainittu, mutta niitäkin muutti meille kaksi lisää.


Leopardikilpikonnat (Stigmochelys pardalis) Nomsa ja Themba (ent. Olga ja Ärväs) ihmettelevät menoa juustolassa. Tässä rohkea Nomsa on iskenyt heti tuloiltana salaattiin kiinni. Se ei turhia ujostele, toisin kuin Themba.

En tiedä olisiko Viljasta tropiikkiin. Kun se näki uudet kilpikonnat, alkoivat takajalat tutista.
"Vähän vain säikähdin, kun aitauksessa olikin ihan vieraita kilpikonnia. Mistä minä tiesin, että niitä oli tullut lisää? Minä jouduin olemaan ulkona, kun kilpikonnat saapuivat. Sinä ja Leevi siellä taas paistattelitte huomion keskellä," Vilja mutisee.

Niin tehtiinkin. Eritoten minä! Ah, ketäpä en hurmaisi. ;o)

Ei kommentteja: