tiistai 9. lokakuuta 2012

Kivojen vieraiden määritelmä


Meillä käy jonkin verran vieraita, jotka eivät pelkää matelijoita taikka karvoja. Parhaiden vieraiden määritelmä hiukan vaihtelee keneltä sattuu asiaa kysymään. Minusta parhaita vieraita ovat ne, jotka huumaantuvat minusta. No, sellaisia ovat kyllä oikeastaan kaikki vieraamme. Yleisesti parhaina vieraina pidetään sellaisia/sellaista, joka huomioi mahdollisimman laajasti meidät karvalliset asukkaat, eikä mielellään tuo lisää asukkeja. Kuvan miehen olen saanut niin pauloihini, että hän harkitsee jopa oman koiran hankintaa, vaikkei aiemmin ole erityisesti ollut koiraihminen. Minussa on taikaa! Tämä mies vaimonsa kanssa osaa huomoida meitä kaikkia oivallisesti.

Esimerkiksi:

Viimeksi käydessään meillä, he toivat tämän:

Kissat ovat olleet erittäin otettuja vieraiden ajattelevaisuudesta ja Roopehan ehätti ensimmäisenä kiipeilytelineen valtaamaan. Sieltä se ylhäisesti meitä katseli.





 "Haa, tästä onkin hyvä tarkkailla sisääntulijoita," tuumi Roope.


Katariinakin kiirehti tutustumaan lahjaan.





Uuna on Uuna. Sekin hyökkäsi kiehnäämään ja oli haastava kuvattava, kun oli niin onnessaan uudesta tähystyspaikasta.

"Hähää! Tänne ei Vilja yletäkään," lallatti Uuna.




Uunakin huomasi telineen tähystystornina käytön hyödyt. Takana olevassa terraariossa asuva iguaani (Iguana iguana) herra Salavador Dali, Dali vain kavereiden kesken, sai virikettä myöskin, kun kissat olivat lähes hänen tasollaan.





"Onneksi on kuitenkin lasi välissä," Dali totesi, mutta tarkkaili silti kissojen touhuja silmä kovana. Koskaan ei voi olla tarpeeksi varovainen.




Leevikin oli yhtä hymyä. Meidän ei tarvinnut kilpailla vieraiden huomiosta kissojen, eikä Viljankaan kanssa. Vilja sai olla pihalla ja syödä siellä luuta.





En minäkään pelkällä huomiolla elä, joten sain kirsikan. Lisää tällaisia vieraita!



2 kommenttia:

Pearlfox kirjoitti...

Ella Doukia on varsinainen lumoojatar :)!

Rapsut kaikille karvajaloille!

Ella Doukia kirjoitti...

Kiitos upea korutaitelija! <3 Kyllä, minä se osaan lumota ihmiset. Kai se vaatimattomuus todella kaunistaa. Välitän terveiset muillekin karvaisille. Emännältä terkut sinulle! :o)

Ella D.