keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Apua! Auttakaa!

Kuulimme kamalia uutisia ja rukoilemme nyt kaikkia kielitaitoisia eläinten hyvinvoinnista kiinnostuneita, suuri sydämisiä ihmisiä auttamaan!

Korfun saarella, siis sillä minun saarellani, on oikeuden eteen joutumassa hyvä ihminen, joka auttaa kaltaisiani koiria. Kreikkalaiset näyttävät jälleen todelliset karvansa syyttämällä perättömästi hyväntekijää koirien tehtailusta ja rahallisen hyödyn tavoittelusta (taas tätä samaa!). Kaikki rahat, jotka kaltaisistani koirista nämä hyväntekijät saavat, menevät todellakin kohtalotovereideni huolehtimiseen. Sen saattoi emäntäkin omin silmin nähdä minua hakiessaan. Minun rakas Louisanikin on luovuttanut kotinsa koirille ja kissoille antaen kodinomaisen uuden alun uhraten huonekalunsa innokkaille hampaille ja kynsille, uhraten hermonsa monenmoista kokeneiden eläinten luottamuksen palauttamiseksi, uhraten puutarhansa innokkaille kaivelijoille ja ulostajille ja näkisittepä ne lattiat! Kaapit ja nurkat tursuavat kauniiden koriste-esineiden sijaan eläintenruokia, ruoka- ja vesiastioita, leluja, hihnoja, kaulapantoja. Esillä olevat valokuvat ovat meistä onnekkaista kodin löytäneistä. Kaikki tuo meidän onnettomien eläinten tähden. Kaikki tämä kreikkalaisten epäinhimillisyyden tähden (aina on poikkeuksia joukossa, en tuomitse kaikkia, mutta yleisasenne siellä on karmiva).

Joten olkaa niin kilttejä ja laittakaa nimenne adressiin, jonne löytyy linkit tämän uutisen kautta:
http://www.corfuanimalwelfare.com/news.html

Kiitos kaikille jo etukäteen vaivannäöstä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Surullista! :( Voi, kreikka..miksi? Ei anneta edes auttaa. :( Kävin allekirjoittamassa adressin ja laitan postia eteenpäin.

Koiruleille rapsutuksia!! :)

Litta

Ella Doukia kirjoitti...

Hei Litta!

Sydämellinen kiitos sinulle, että reagoit Marjorien tilanteeseen Korfulla! Kovin montaa ei moinen ole kiinnostanut, kun on isompaa hätää ihmisillä. Eihän näiden asioiden pitäisi sulkea toisiaan pois, eteenkin kun on kyse pelkästä vetoomuksesta, ei rahasta.

Minä lähetän sinulle iloisia suukkosia ja hännän vispausta ja emäntä lämpimän halauksen!