perjantai 7. elokuuta 2009

Mumsmumsmums...



Vilja on todella villinnyt minut tähän marjaintoiluun, mutta säilyttää itse vielä ehdottoman kuningattaruuden mitä tulee marjojen syöntiin ja niiden myötä pissimiseen. Leevikin on vihdoin oivaltanut nämä jumalten herkut. Emäntä ojensi Leeville vadelman. Hyvin nirkoisesti herra maistoi vain etuhamapillaan, mutta maiskuteltuaan hetken rynnisti hänkin puskiin ja nyt meitä ei pitele mikään!

Tässä minun taidonnäytteeni, miten hienosti kurottelen vadelmia ja hyvää on! Tosiaan sivuilmiönä on lisääntynyt pissimisen tarve ja se on Viljalla huipussaan. Isäntäväki on ollut tulla hulluiksi, kun pentu on päättänyt muuttaa olohuoneen pissajärveksi. Ei itsekään malta vaatia ulos vaan kyykkää tyynesti lattialle. Yhä papereita joudutaan muutenkin pitämään pennun tähden, mutta nyt on ollut niin rajua, että isäntäväki on pidellyt Viljaa kaukana marjapuskista. Minä ja Leevi saamme estoitta nauttia herkuista, koska pidätyskykymme on aivan toista luokkaa, emmekä juoda lotkota, kuten tuo hömppä partasuu. Nautitaan siis siitä mitä luonto meille tarjoilee! Kypsykää jo karviaiset!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi..
minä täällä kyynel-silmin lukenut Juustolan Ellan blogia. Mikä ihana ja uskomaton tarina ja upea lauma teillä siellä. Kaikki niin elämän makuista; iloineen ja suruineen.
Marjaisan maukasta syksyä innokkaille "poimijoille" ja kotijoukoille!!

Litta

Ella Doukia kirjoitti...

Heipä hei Litta!

Voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Tiedän, tarinani on uskomaton. :-) Elämä on värikästä ja antoisaa. Paljon vaihtelevampaa, kuin palstan vahtina Korfulla.

Toivottavasti viihdyt elämäni parissa toistekin!

Toivottavsti sinullekin marjat maistuvat ja on joku karvainen kaveri, jonka kanssa jakaa marjastuksen ilot.

Antoisaa elokuuta sinulle ja kiitos, kun jätit viestiä. On aina kiva huomata, että joku näitä jorinoitani jaksaa lukea. Kannustaa emäntääkin auttamaan minua! ;-)

Terkuin,
Ella & muu katras

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!

Kyllä täällä kaksi karvakuonoa viihtyy pihan vattupuskissa ja eivät paljon matotilannetta tarkasta! :) Karviaisia toinen napsii ihan itsekseen, uskomattoman taitavasti. Toiselle pitää "syöttää", eli heittää koppia. Odotas kun kriikunat kypsyy, sitten menee tavaraa masuun kivineen päivineen! :/

Kyllä varmasti tulen useamminkin lukemaan kuulumisia. Kuten tänäänkin heti! :) heipat!!

Litta (kreikka-hullu!!), Viivi-labbis ja Pipsa-rescue Virosta