perjantai 24. heinäkuuta 2009

Luonnon antimet




Vilja on avannut silmäni! Kyllähän minä osaan metsästää liskoja, myyriä jne. Vilja näytti, että on paljon helpompaakin saalista, nimittäin marjat! Meidän herkkuamme on nyt metsämansikat. Jami jami! Leevi ei niin piittaa moisesta, mutta katsokaas herraa! Voisiko uskoa lähes 12-vuotiaaksi?

Blogissa on ollut hiljaista, kun emännällä on yhä ongelmia meidän kuvaamisessa. Viljaa voi pitää vapaana vain metsäisemmissä paikoissa, ei omalla pihalla, eikä pelloilla. Maailma on silloin liian avara, eikä tuo pentu voi sulkea luppakorviaan sen kutsulta. Emäntä parka koettaa taiteilla Vilja hihnassa tempoen. Siinä on kamera vaarassa, joten kamera on saanut jäädä kotiin. Meitä tuo ei haittaa, me mussutamme marjoja, juoksemme ja haistelemme. Autoilemme moneen paikkaan. Leevi on ollut hirmu iloisella tuulella ja on selittänyt meille tytöille emännän puhuvan jostakin mökkeilystä. Liekö mökkihöperö koko nainen?

1 kommentti:

Kuksa kirjoitti...

Voi marjat! Ne jääkin Sunnylta syömättä tänä kesänä, kun on tuo perhe reissun päällä, oi voi! Tuo mökkeily kuulostaa oikein hyvältä ja rentouttavalta, meidän matka jatkuu ensi viikolla Belgian kautta Ranskaan - olisikohan siellä marjoja :)?