tiistai 22. joulukuuta 2009


Voiko herkempää ja kauniimpaa tonttutyttöä olla? Emäntä jaksaa minua ihastella.


Juustolan riehakkaat tonttukoirat. ;-)


Tässä kaksi supertonttua! Leevi ja Katja, parhaat kaverukset!

Blogitaukoon syyllinen on kone. Koneet ovat säälimättömiä! Ei tunteita, ei empatiaa, ei minkäänlaista sääliä! Näin monta kuukautta olen joutunut olemaan hiljaa ja vain mielessäni olen manannut tilannetta. Emäntää on ollut turha syyttää, vaikka on houkuttanutkin. Hän on kyllä yrittänyt kaikkensa tietokoneen kanssa. Nyt on ongelmat väliaikaisesti ratkaistu. Voi, minulla olisi niin paljon kerrottavaa!!!

Emäntä on mieltynyt tietokoneettomaan elämään alku shokin jälkeen, joten saa nähdä miten saan häntä koneen äärelle jahka näistä ihme jouluvouhotuksista selvitään. Vilja tarkkanenäisenä on löytänyt kerrassaan houkuttelevan tuoksuisen kassin, mutta olemme malttaneet mielemme. Hyvää kannattaa aina odottaa!

Joten riemukasta joulua ja kerrassaan nameja lahjoja kaikille tuttavilleni!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulinpa iloiseksi katsellessani Juustolan tonttukoiria ja tonttutyttö Katjaa!!!

Jouluterveisin Norpan tonttu *<:o)

Villa Rose kirjoitti...

Ihanaa joulua sinulle ystäväiseni!!!
Ja kaikille nelijalkaisille myös:)))
Ihania tonttusessejä ja tonttutyttönenkin on söpö!!!

Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta sinne Juustolaan!!!

Lämpöisin haliterkuin
Anne

Kuksa kirjoitti...

Ihkuja tonttuja teillä siellä Juustolassa :), kiva kun pääsit päivittämään ja minunkin pomolla on ollut viikon ajan huippu access internetiin, kun olemme taas päässeet "sivistyksen keskelle" toviksi, jostain syystä uskon, että kun rantaudumme Marokkoon, on se goodbye taas yhteyksille (pomo on selvästi ennakkoluuloinen, hah!). Ihanan rentouttavaa joulua koko tonttuväelle! T.Kuksan poppoo Espanjasta