lauantai 22. syyskuuta 2012

Kyllä ottaa pattiin!

Onpas ollut kerrassaan vaiherikas kesä ja oikeastaan koko vuosi. Oman leimansa sille on antanut eräs pieni asia Leevin leuassa.
Vanha herra, joka täyttää jo 15 vuotta ensi kuussa on omistanut luomen, komean, musta sellaisen leuassaan jo vuosi kausia. Mutta viime vuosina luomi on muuttanut väriään vaalean punervaksi. Eläinlääkäri on todennut patin hyvälaatuiseksi kasvaimeksi ja sitä seurataan. Viime syksynä tuo patti alkoi kaihertaa Viljaa. Niin, Viljaa. Leeviä kasvain ei haittaa millään tavalla! Vilja päätti olla avulias ja koettaa poistaa ärsyttävän patin kotikonstein. Kiitos Viljan puremien, pattia alkoi pänniä ja se taas päätti ruveta kasvamaan.

Näin komeasti se jo näkyy Viljan toimien johdosta.
Eläinlääkäri on emännän kanssa yhtä mieltä. Niin kauan, kuin se ei kantajaansa häiritse se saa olla. Ei noin vanhaa koiraa lähdetä enää leikkelemään. Kun patti alkaa Leeviä häiritsemään, saa vanhus palata vihdoin yhteen rakkaan ystävänsä Roxin kanssa.


Leevi on pirteä patu ja saa vielä elellä laumamme lempeänä jäsenenä. Vilja tosin meinasi tulla potkaistuksi pihalle Juustolasta tuon jatkuvan pattiin ärtymisen johdosta, mutta se onkin jo kokonaan toinen tarina.

Ei kommentteja: